Oudenaarde

Een tevreden klant extra

” Wat verandert Oudenaarde veel .”

Het verhaal

Naar aanleiding van de 2de Adriaen Brouwer Run zochten de Matterrunners een project op te sponsoren.
Want net als vorige keer laten de deelnemers zich sponsoren voor de afgelegde kilometers. En gaat de opbrengst naar een goed doel.

Een actief lid van de Matterrunners én medewerkster in het wzc Heilig Hart stelde voor om een riksja te kopen voor het woonzorgcentrum. Na overleg besloten ze om dat te doen. Een mooi staaltje van samenwerking.

Na de plechtige inhuldiging, konden de eerste opgetogen passagiers mee. De rit zelf verliep wat speciaal. Want na een half uur reden ze lek. Gelukkig waren ze nog op een plek waar auto’s rijden. En werd iedereen én de riksja veilig opgehaald.

Moraal van het verhaal: de riksja rijdt op plaatsen die bereikbaar zijn voor auto’s.

Een paar getuigenissen:

Denise: “Ik vond het aangenaam om buiten te zijn en heb gezien dat Oudenaarde al veel veranderd is! Onze chauffeur Adelin was een goede gids die bij alles wat kon vertellen.”

Margriet: “In het begin wist ik niet goed hoe het ging verlopen. Het was de eerste keer dat ik met zo een speciale fiets meereed. Het was leuk om buiten te zijn met het goede weer. De man die met de fiets reed wist goed de weg en is speciaal voor mij gepasseerd aan het restaurant van mijn familie.”

Praktische info

Reserveren

Op elke dag kan de riksja rijden, behalve op zaterdag en op zondagvoormiddag.

De piloten spreken af met onthaalmedewerkers wanneer ze vrij zijn. Met die informatie zoekt een animator bewoners om mee te rijden. En zorgt ervoor dat de passagiers op tijd klaar zitten aan het onthaal.

Waar

De fietsrit start aan het centrum waar de passagiers wonen. De rit duurt maximaal 1,5 uur.

  • Aan Campus wzc Heilig Hart
    Marlboroughlaan 3, Oudenaarde
  • Aan Campus Kloosterhof Pamele
    Grachtschelde 2, Oudenaarde

Contact

Leen Messiaen
055 33 48 74
leen.messiaen@wzchhart.be