Huren

Wil je de riksja een keer uittesten of op een activiteit gebruiken? Dat kan mits wat technische en praktische uitleg over hoe je veilig rijdt met zo’n driewieler mét batterij.

Voor wie?

Aan organisatie, gemeente of particulieren verhuren we onze riksja per week,  telkens van maandag 12 tot de volgende maandag 10 uur.

Reserveren?

Dat doe je per mail naar fietsenzonderleeftijd@mobiel21.be. Op het moment dat je reservatie is bevestigd, maak je de huurprijs over. Alle info vind je in de bevestigingsmail.

Belangrijke voorwaarde:

Je komt hem zelf – met minimaal 2 personen – afhalen aan en terugbrengen naar ons kantoor in Leuven (Vital Decosterstraat 67a)

De prijs?

Voor 1 week betaal je 150 euro plus een waarborg van 250 euro. Die waarborg krijg je uiteraard terug als je de riksja aflevert in de zelfde staat waarin je hem kreeg.

Waarvoor verzekerd?

De riksja is verzekerd bij diefstal, op voorwaarde dat die veilig was gestald op het moment van de diefstal. Anders draai je zelf op voor de kosten.

Kwets je iemand of berokken je schade, dan ben je zelf aansprakelijk. Zorg dus zeker dat de verzekering van je organisatie of je eigen verzekering burgerlijke aansprakelijkheid in orde is.

Belangrijke tip:

De eerste dag(en) maak je best tijd om te oefenen met de riksja. Zo kan je veilig met passagiers op stap.