Huren

Wil je weten of een riksja de geschikte fiets is voor jouw initiatief. Probeer hem een week uit! 

Voor wie?

Aan organisaties bv. Woonzorgcentra en OCMW’s en gemeenten verhuren we onze riksja per week,  telkens van maandag 14 tot de volgende maandag 10 uur.

Reserveren?

Dat doe je per mail naar fietsenzonderleeftijd@mobiel21.be. We zoeken samen met jou de periode dat je de riksja wil ontlenen. Je ontvangt een huurovereenkomst. Op het moment dat je reservatie is bevestigd, maak je de waarborg over.

Belangrijke voorwaarde:

Je komt hem zelf – met minimaal 2 personen – afhalen aan en terugbrengen naar ons kantoor in Leuven (Vital Decosterstraat 67a)

De prijs?

Per week betaal je 200 euro incl. btw plus een waarborg van 250 euro. Die waarborg krijg je uiteraard terug als je de riksja terugbrengt in dezelfde staat waarin je hem kreeg.

Liever een andere aangepaste fiets uittesten? 

Neem een kijkje op www.gfietst.be

Op deze website kan je alle aanbieders van huurfietsen voor mensen met verminderde mobiliteit vinden.

Waarvoor verzekerd?

De riksja is verzekerd bij diefstal, op voorwaarde dat die veilig was gestald op het moment van de diefstal. Anders betaal je zelf de kosten.

Kwets je iemand of berokken je schade, dan ben je zelf aansprakelijk. Zorg dus zeker dat de verzekering van je organisatie of je eigen verzekering burgerlijke aansprakelijkheid in orde is.

Belangrijke tip: lees zeker de technische aspecten om veilig te rijden. En bekijk de instructievideo.

In elk geval maak je de eerste dag(en)  best tijd om te oefenen met de riksja. Zo kan je veilig met passagiers op stap.